MAANDAG 27 APRIL – Studio OPF


Enkele weken terug hebben we helaas moeten beslissen dat het Oranjeparkfestival, zoals Dongen dat kent, niet door kan gaan. Maar niets van ons laten horen vonden wij geen optie en zit niet in ons (oranje) bloed. 

Koningsdag gaat door!

Daarom hebben we een alternatief bedacht en gaat Koningsdag in Dongen dus door!

Een enthousiast team is achter de schermen druk bezig om te zorgen voor een mooi alternatief om ‘w(K)oningsdag’ dit jaar vanuit thuis prima door te komen.

STUDIO OPF: live thuis te volgen!

Vanuit een centrale locatie in Dongen zullen wij op maandag 27 april vanuit STUDIO OPF van 10.00 uur tot 16.30 uur uitzenden; vóór, door en mét alle inwoners van Dongen, Klein-Dongen-Vaart en ‘s Gravenmoer.

Tijdens de show trakteren wij jullie op divers entertainment, denk hierbij aan (live)-muziek van onze huisband de ‘Goed-dat-je-thuis-Band’, quizjes met leuke prijzen, bellen met bekende Dongenaren en hoogtepunten uit vorige edities. 

Ook zijn er enkele actieve thuis-doe-opdrachten. Hier kunnen we nog niet al te veel over verklappen maar uiteraard gaan we wel op zoek naar de mooist versierde fiets en de lekkerste oranje taart of cake van Dongen. Zorg dus dat je hier al een klein beetje op voorbereid bent. 

Natuurlijk vergeten we ook de nationale momenten niet.

Online én op tv

U kunt de uitzending bekijken via de website studio.oranjeparkfestival.nl.

Het is ook mogelijk om de hele uitzending te bekijken via LangstraatTV welke te ontvangen is op de volgende kanalen:

Ziggo Kanaal 42, KPN Kanaal 1342, Xs4all Kanaal 1342 en Telfort Kanaal 2065.

Deel deze kanalen met uw familie, vrienden, collega’s en buren zodat zoveel mogelijk Dongenaren mee kunnen genieten van dit spektakel.

Houd onze social media in de gaten voor alle laatste berichten over STUDIO OPF.

Blijf thuis en geniet

Dus Dongen: blijf thuis en geniet van ons vertrouwde maar toch alternatieve Oranjeparkfestival bij u in de huiskamer op deze w(K)oningsdag. Zet de speaker op 10 en zing uit volle borst mee! Op deze manier vieren we de verjaardag van onze koning op gepaste wijze. 

Volgend jaar weer ‘live’

Volgend jaar gaan we er hopelijk weer een mooi Oranjeparkfestival ‘live’ van maken. Maar voor nu wensen wij je een hele fijne Koningsdag thuis & online, een goede gezondheid en veel sterkte in deze heftige periode.

Namens het Bestuur van Oranje Comité Dongen,

Bas de Jong

voorzitter

Studio OPF

Download  HIER het artikel


Kleurplaat

Download HIER de kleurplaat