Studio OPF:

Oranjenacht live!


De Dongense Oranje Quiz

De Dongense Oranje Quiz wordt afgetrapt in de uitzending van Studio OPF op 26 april om 19.30 uur. Er zullen in de quiz vragen gesteld worden over de uitzending. Het is dus noodzakelijk dat u de uitzending van Studio OPF op de voet volgt.

 

Met de Kroon op Tafel

Naast al dit quizgeweld kun je deze avond tijdens de uitzending van Studio OPF ook genieten van het vragenspel ‘Met de Kroon op Tafel’, waarbij enkele bekende Dongense kandidaten hun kennis op allerlei gebied kunnen etaleren maar ook de mogelijkheid hebben zich naar de winst te bluffen.

 

Studio OPF: De vrienden van Dongen Live!

De eerste uitzending van Studio OPF 2.0 gaat daarna verder met Oranjenacht Live!, een muzikaal programma dat niet had misstaan op het podium in Park Vredeoord. Tijdens dit programma treedt de crème de la crème van de Dongense artiestenwereld live voor je op in een ongedwongen en feestelijke ambiance. Onder begeleiding van Feestband BAM! kun je genieten van de zangkwaliteiten van Isabelle Murg, Niels Jacobs, Stephanie Commeren, Kars van Nus, Maureen Kemmeren, Lisanne van der Heijden en Sonny Wilson, Zij zullen niet alleen solo te horen zijn maar ook in enkele verrassende samenstellingen, waarvan je hart sneller gaat kloppen.

 

Studio OPF: Late night!

Tijdens Studio OPF: Oranjenacht Live! zul je je geen minuut vervelen. De presentatoren Bart en Teun zullen je als kijker namelijk ook regelmatig betrekken bij het programma. Houd je telefoon dus bij de hand en wie weet, kom je zelf nog in de uitzending om mee te dingen naar een leuke prijs. Op 26 april geniet je tot 23.00 uur van Studio OPF: Oranjenacht Live!

 

Programma

19:30u Welkom en aftrap Dongense Oranjenacht

19:45u Start De Dongense Oranje Quiz

20:00u Met de Kroon op Tafel

20:30u Vrienden van Oranjenacht Live

22:30u STUDIO OPF: Late Night