Studio OPF: Koningsdag live!


Terugblik Koningsdag 2021

Hoe werd Koningsdag dit jaar gevierd in Dongen? Wie had het mooist versierde huis en hebben kinderen in hun eigen buurt misschien nog een defilé georganiseerd? We beginnen de uitzending met een terugblik op alles wat de Dongenaren thuis hebben meegemaakt vandaag.

Kinderprogramma

In deze uitzending nodigen we de 3 beste bouwers van Dongen uit zodat niemand minder dan LEGO Masters kandidaat Marcel de Jong in de studio de winnaar van de OPF Bouw Challenge bekend kan maken. Ook de beste dansers en danseressen van de OPF Dance Challenge mogen hun favoriete dansmoves komen tonen in de studio. Ben je creatief en heb je zin om te knutselen? Doe dan mee met de workshop! Het kinderprogramma wordt afgesloten met een verhaal voor de allerkleinsten zodat die na deze leuke dag lekker kunnen gaan slapen.

Café Oranje

Ook de uitzending van 27 april zit propvol met afwisselende items. Zo zal Rob Verkooijen enkele keren op zijn typerende manier de actualiteit en het oranjegevoel in Dongen onder de loep nemen en zal Jeroen Trommelen van DongensGenieten met Live Cooking in de studio zijn gastronomische kennis met de kijkers delen. Naast Live Cooking is er overigens ook live muziek in de vorm van de Dongense band Ministry of Rage. In deze uitzending wordt ook de winnaar van de Dongense Oranje Quiz bekend gemaakt.

Natuurlijk krijgt ook deze uitzending een interactief accent; we kijken graag samen met iedereen terug maar we kijken ook zeker vooruit!

De presentatoren zullen regelmatig een kijker aan de lijn hebben om hem of haar misschien wel blij te kunnen maken met een leuke prijs.

De Dongense Oranje Quiz

Om 19:30 zal bekend worden welk team de grote winnaar is geworden van De Dongense Oranje Quiz!

Programma

17:00u Terugblik Koningsdag 2021

17:30u Kinderprogramma (onder meer uitreiking OPF Bouw Challenge en OPF Dance Challenge)

18:30u Café Oranje

19:30u Bekendmaking winnaars De Dongense Oranje Quiz

20:00u Feestelijke afsluiting