Reglement

Locatie

Contact

Volg ons op

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Want Koningsdag vier je natuurlijk in Dongen
Welkom bij het Oranjeparkfestival

Contact via info@oranjecomitedongen.nl

Follow Us

Oranjeparkfestival

Organisatie Oranjeparkfestival staat niet stil!

Deze tijd van het jaar geeft altijd ruimte om even terug te blikken en vooral vooruit te kijken. Inmiddels hebben we het twee jaar zonder ons geliefde Oranjeparkfestival moeten stellen. Gelukkig hebben we in de vorm van Studio OPF een fantastisch alternatief gehad, maar we kunnen niet wachten tot we iedereen weer mogen ontmoeten in Park Vredeoord.

 

Voorbereidingen Oranjeparkfestival 2022

Hoewel de huidige maatregelen rondom corona de doorgang van Oranjeparkfestival 2022 nog onzeker maken, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Aangezien Park Vredeoord en het Wilhelminaplein opnieuw zijn ingericht, zal het festivalterrein een flinke metamorfose ondergaan. Zo komt er één groot podium met catwalk en wordt de horeca op het foodplein en in de festivaltent flink uitgebreid. Zodra we groen licht krijgen, is Stichting Oranje Comité Dongen helemaal klaar om een grandioos feest voor alle Dongenaren te organiseren.

 

Nieuwe voorzitter Stichting Oranje Comité Dongen

Het Oranje Comité Dongen krijgt een nieuwe voorzitter. Na afloop van het Oranjeparkfestival 2022 zal de huidige voorzitter Bas de Jong het stokje doorgeven. Hij heeft dan 5 jaar aan het hoofd gestaan van het bestuur. Onder zijn leiding hebben er (hopelijk) 3 succesvolle edities van het Oranjeparkfestival plaatsgevonden en hebben we tweemaal mogen genieten van Studio OPF. Onder de altijd enthousiaste leiding van Bas heeft het Oranjeparkfestival zich nog verder ontwikkeld tot een volwassen evenement, waar jong en oud veel plezier aan beleeft. De nieuwe voorzitter is geen vreemde in de Dongense vrijwilligerswereld. Niemand minder dan Hubert Broeders neemt de voorzittershamer over. Hubert is onder andere oud-voorzitter van Stichting Dongense Jeugdraad en al drie jaar actief binnen het bestuur als voorzitter van de commissie programmering.